woensdag 12 augustus 2009

District 9, nieuwe promo trailer

Dertig jaar geleden maakte buitenaardse wezens voor het eerst contact met onze aarde. De mensheid wachtte op een vijandelijke aanval, of de enorme voorsprong in technologie. Geen van beiden kwam. Sterker nog, de aliens waren vluchtelingen, de laatste overlevenden van hun eigen wereld.

De schepsels werden opgevangen in een speciaal gecreëerde ruimte in Zuid-Afrika’s District 9 terwijl de wereld twistte over wat te doen met ze. De controle over de aliens werd uitbesteed aan een onafhankelijk bedrijf genaamd Multi-National United (MNU), een bedrijf dat ongeïnteresseerd was in het welzijn van de buitenaardsen.

Één van de doelen van MNU was de buitenaardse wapens aan de praat krijgen. Tot zo ver is dat mislukt, activatie geschiedt met behulp van alien DNA. De spanning tussen aliens en de mensheid loopt op wanneer een agent van MNU, Wikus van der Merwe (Sharlto Copley) een mysterieus virus ontdekt dat zijn DNA begint te veranderen. Wikus wordt al snel de meest gezochte man in de wereld, zo ook de meest waardevolle. Hij is de sleutel tot het oplossen van geheimen in de alien technologie. Er rest hem slechts één plaats om te schuilen: District 9.

Check de trailer:

Geen opmerkingen:

Een reactie posten