woensdag 26 augustus 2009

Lover of Loser de film

De nieuwste boekverfilming van Carry Slee komt eraan. Na Afblijven, Timboektoe en Radeloos gaat op dinsdagavond 22 september, een dag voor de officiële opening van het 29e Nederlands Film Festival, de nieuwe film van Dave Schram (Timboektoe, Radeloos) Lover of Loser in première in de Utrechtse Stadsschouwburg. Bij de première zullen de hoofdrolspelers waaronder Martijn Lakemeier, Gaite Jansen, Ruud Feltkamp, Susan Visser en Thomas Acda aanwezig zijn.

Verhaal:
Het zit de 15-jarige Eva (
Gaite Jansen) niet mee. Met haar nieuwe stiefvader (Thomas Acda) kan ze absoluut niet opschieten. Waarom doet hij altijd zo klef tegen haar? Haar moeder (Susan Visser) vindt echter dat Eva niet zo moet zeuren. Als bijverdienste ontwerpt Eva T-shirts, die ze zaterdags in de printshop drukt. Ze is verliefd op Mees (Martijn Lakemeier), de leuke jongen die daar werkt. Maar door een misverstand denkt ze dat hij al een vriendin heeft. Ze komt steeds meer alleen te staan, helemaal als haar beste vriendin (Claire Bender) het te druk heeft met haar nieuwe vriendje en steeds minder met Eva wil afspreken. Als bij een optreden van een muziekband de vlotte knappe Ricardo (Ruud Feltkamp) aandacht aan Eva besteedt, is ze al snel verloren. Hij pakt haar helemaal in met leuke kleren en wil haar meenemen naar een beroemde modeontwerper in Parijs. Maar Mees vertrouwt het niet. Hij komt erachter dat Ricardo helemaal niet naar Parijs zal gaan. En dan doet hij alles om Eva te redden.


Je kunt aanwezig zijn bij de unieke voorpremières (16 en 19 september), ga daarvoor naar de officiële filmsite www.loverofloserdefilm.nl. De Cast & Crew kun je daar ook vinden, dus vragen stellen en handtekeningen scoren behoort die dagen tot de opties!

Check ook de trailer:

6 opmerkingen:

  1. Altijd leuk! Terug naar de tijd dat je carry slee nog las, zonder daadwerkelijk het boek weer uit t stof te halen..Afblijven blijft nog 1 van mijn favorieten, maar dit lijkt me zeker de moeite waard om te kijken!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Trailer ziet er erg goed uit! Eindelijk weer een Nederlandse popcornfilm in de bioscoop :D

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Eindelijk, kan niet wachten om deze te gaan zien!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik zie mensen altyd enthousiaste ogen krijgen als het gaat over "radeloos" en "timboektoe" dus ik denk dat ik deze film maar eens ga kijken. Hij ziet er alvast echt wel leuk uit :-).

    BeantwoordenVerwijderen
  5. jee ik kan niet die film kijken je mongools

    BeantwoordenVerwijderen
  6. echt een leuke film heb hem al meer als 3 keer gekeken en hij blijft leuk

    BeantwoordenVerwijderen