donderdag 27 augustus 2009

Megan Fox wordt geen Catwoman

In tegenstelling tot de geruchten kruipt Megan Fox niet in de huid van Catwoman. Het gerucht ging dat de Transformer-actrice in de voetsporen van Michelle Pfeiffer en Halle Berry zou treden, maar Warner Bros laat weten dat daar niets van klopt.

"Het is een gerucht en het is niet waar", laat Warner Bros tegenover het Amerikaanse tijdschrift People weten. Er zou zelfs nog niet eens een filmscript zijn voor een nieuwe Batmanfilm.

The Sun berichtte deze week dat Fox een rol zou krijgen in de film. Het is niet de eerste maal dat de tabloid dit doet met Batman-gerelateerde geruchten: Vorig jaar berichtte The Sun al “exclusief” dat Eddie Murphy de rol van The Riddler zou gaan spelen in een nieuwe Batman-film. Ook van dit bericht bleek niets te kloppen.

Omdat 'The Dark Knight' wereldwijd de grootste bioscoophit van vorig jaar was is de roddelkrant zich ervan bewust dat elk groot Batmangerucht goed is voor de oplage. Al sinds het succes van 'The Dark Knight' duiken er elke maand wel nieuwe geruchten op in zowel Engeland als Amerika over acteurs die al gecontracteerd zouden zijn om in een vervolg op 'The Dark Knight' mee te spelen: Johnny Depp als de Riddler, Philip Seymour-Hoffman als The Penguin, en Angelina Jolie als Catwoman, de lijst is lang.

Regisseur Christopher Nolan heeft echter nog helemaal geen scenario voor een nieuwe Batman-film. De Brit is momenteel razend druk met de opnames van zijn nieuwe thriller 'Inception'. Nolan zal op zijn vroegst in 2010 weer bezig gaan met Batman. En dan komt er eerst een scenario, en daarna pas een cast.

2 opmerkingen:

  1. best tof om roddels over rollen te verzinnen, twerwijl er nog geen verhaal op papier staat bij nolan :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Best sick idd, maar daar leven die roddelbladen van. Is niet anders bij een privé of story denk.

    BeantwoordenVerwijderen